Veelgestelde vragen

We kunnen niet genoeg benadrukken dat verminderd gehoor niet iets is waar je “mee moet leren leven”. Er is iets aan te doen, soms met een simpele aanpassing of toepassing gaat er een wereld voor je open! Jongbloed Audiciens staat voor u klaar. Heeft u een vraag of wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op.

Jazeker, wanneer u ontdekt dat het gehoor achteruit gaat is er maar één advies dat wij u kunnen geven… aarzel niet, kom gewoon! Met een gehoortest kunnen we zien waar de grens van uw gehoor ligt ten opzichte van een goed functionerend gehoor. Met de uitlag kunnen wij u adviseren wat voor u de beste oplossing is voor beter horen. Klik hier voor meer informatie.

De techniek van hoortoestellen verandert snel. Bijna jaarlijks komen nieuwe geavanceerdere modellen op de markt. Gehoorapparaten worden slimmer, kleiner en worden vooral geheel afgestemd op uw wensen. Is uw oude apparaat aan vervanging toe of zijn er alleen maar een aantal instellingen die aangepast moeten worden? Jongbloed Audiciens neemt de tijd om te ontdekken wat voor u het beste werkt en zorgt dat goed horen weer heel gewoon wordt. Klik hier voor meer informatie.

Een hoortoestel is er in vele soorten, maten en prijzen. Vaak wordt een gehoorapparaat of een deel daarvan vergoed, dit is afhankelijk van uw ziektekostenverzekering. Jongbloed Audicien is een onafhankelijke audicien en heeft contact met alle zorgverzekeraars. We zijn transparant in de prijsopbouw en bij elke stap in het traject naar beter horen geven we duidelijk advies, op maat en passend bij uw situatie en budget. Aarzel niet om met ons contact op te nemen voor meer informatie.