Gehoorapparaat

Wat doet een gehoorapparaat eigenlijk?

Een gehoorapparaat doet meer dan alleen uw gehoorverlies compenseren. Tegenwoordig analyseert een hoortoestel uw omgeving en stelt zich daarop in. Hier hoeft u niks voor te doen. Gehoorapparaten worden hier ook steeds slimmer in. Bijna jaarlijks komen nieuwe geavanceerdere modellen op de markt. Daarnaast kunt u indien gewenst het hoortoestel bedienen met een app op uw mobiele telefoon.

Zit u in een restaurant, of luistert u naar muziek? Dan heeft uw gehoorapparaat daar een speciale instelling voor. Met een druk op de knop wordt het juiste programma op het gehoorapparaat ingeschakeld. Jongbloed Audiciens adviseert u graag over de mogelijkheden.

Wat is het beste gehoorapparaat?

Aan de hand van een behoefteanalyse bepalen we wat voor u het beste gehoorapparaat is. We versterken de geluidssignalen zonder dat het niveau van het geluid onduidelijk of zelfs ondragelijk wordt. Samen met u ontdekken we welke frequenties op welke manier moeten worden gecompenseerd. Daarnaast worden de gehoorapparaten steeds kleiner, hebben ze snellladers om de batterijen op te laden en is ook bellen via het gehoorapparaat mogelijk. Jongbloed Audiciens adviseert u graag over het gehoorapparaat dat perfect aansluit bij uw wensen en mogelijkheden.

Jongbloed Audicien is een onafhankelijk audicien. Dit betekent dat wij niet gebonden zijn aan een een vaste leverancier. Daarom kunnen wij u onbevooroordeeld het beste gehoorapparaat adviseren voor uw gehoor, en verliezen we daarbij kwaliteit nooit uit het oog. Wij werken alleen met de beste gehoorapparaten van de welbekende A-merken zoals Phonak, Widex, Starkey, Signia GN Resound en Oticon.

Vergoeding gehoorapparaat

De vergoeding voor een gehoorapparaat is afhankelijk van verschillende factoren. Jongbloed Audiciens is een onafhankelijk audicien en heeft contact met alle zorgverzekeraars.
U bent uniek en daarom leveren wij maatwerk en vertalen wij uw behoefte naar de beste oplossing die past in uw budget.
Kom gerust eens bij ons langs, we vertellen u er alles over!

Gehoorapparaat op proef

 

De keuze in gehoorapparaten is enorm! Maar welk gehoorapparaat is geschikt? Zijn geavanceerde snufjes nodig en zit zo’n klein gehoorapparaat wel prettig? Jongbloed Audicien zorgt na een gehoortest en uitgebreide behoefteanalyse voor een advies op maat! Daarna krijgt u het hoortoestel mee op proef, en pas als het aan uw verwachtingen voldoet gaat u tot aanschaf over.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen ?