Gehoorklachten

Er zijn verschillende soorten gehoorverlies. Weten welke vorm de oorzaak is van uw gehoorverlies is belangrijk om de juiste oplossing te vinden. Goed horen begint bij een gedegen onderzoek en een uitgebreide gehoortest. Jongbloed Audiciens is een StAr-geregistreerd audicien en wij voldoen ruimschoots aan alle strikte criteria die daarin gesteld worden. Uw gehoor is bij ons in goede handen.

Gehoorschade

Als u gehoorschade door muziek of lawaai hebt opgelopen herstelt dit niet meer. De gevolgen van gehoorschade zijn groot en vooral ingrijpend. Gehoorschade moet daarom vooral worden voorkomen. Heeft u gehoorschade of een verminderd gehoor? Kom gewoon eens langs! Bij Jongbloed Audiciens zorgen we dat goed horen en kunnen meedoen weer heel normaal is. We zijn er voor u en al uw vragen.

Tinnitus

Mensen met tinnitus – ook wel oorsuizen genoemd – ervaren vaak 24/7 een hinderlijk geluid, bijvoorbeeld een ruis, een hoge pieptoon of een laag brommend geluid of combinatie van geluiden.

Er zijn hulpmiddelen die helpen de tinnitus terug te dringen. Bij Jongbloed Audiciens helpen we u een oplossing te vinden met begeleiding- en hulpmogelijkheden zoals een tinnitusmaskeerder.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen ?