Hoorhulpmiddelen

Naast hoortoestellen zijn er verschillende hoorhulpmiddelen die de gehoorfunctie verbeteren of tinnitus helpen maskeren. Slimme en kleine apparaatjes die zorgen dat goed horen tijdens werk of sociale leven veel makkelijker gaat. Er is speciale apparatuur om beter hoorbaar te kunnen telefoneren, goed te horen in gezelschap of in een restaurant of handige streamers die geluid direct naar uw hoortoestel sturen.

Goed horen opent uw wereld en met wat hulpmiddelen zorgen wij dat goed horen weer heel normaal is.

Dit hoortoestel is ontwikkeld door Phonak, wereldleider op het gebeid van hooroplossingen. Dit topproduct is het resultaat van decennia aan onderzoek en expertise en helpt u verbonden te blijven met al het moois van geluid.

De Partnermic wordt gedragen door de sprekende partner. De Partnermic streamt het geluid van de stem direct naar uw gehoortoestel. Geen ruis, geen achtergrondgeluiden, maar puur en duidelijk stemgeluid. De Partnermic helpt u om prettig deel te nemen aan een gesprek.

De Roger-on-front helpt je gesprekken beter verstaan. Het is een multifunctionele microfoon die je op tafel legt bij groepsgesprekken, tijdens een verjaardag of in een restaurant. Er zijn veel meer handige functies waar we u alles over kunnen vertellen. Een onmisbaar apparaat dat uw sociale leven weer duidelijk hoorbaar maakt.

We hebben nog veel meer innovatieve hoormiddelen, kom gerust eens langs we kunnen u er alles over vertellen en laten horen!