Over ons

Over Jongbloed Audiciens

Mijn naam is Bram Jongbloed. Toen ik zes maanden oud was, kreeg ik een hersenvliesontsteking, waardoor ik zwaar slechthorend ben geworden.

Gedurende mijn leven heb ik mij verdiept in de hoortoestellenbranche. Deels kwam dit voort uit eigenbelang. Nieuwere, betere apparatuur betekende voor mij immers beter functioneren. Maar ik verdiepte me ook, omdat ik het fijn idee vind mijn ervaringen in te zetten om andere slechthorenden beter te laten horen. Goed horen opent je wereld en dat is mijn inspiratie. 

Inmiddels heb ik ruim 12 jaar ervaring in de hoorbranche. Ondanks – of dankzij – mijn beperking heb ik door de jaren heen mijn eigen visie ontwikkeld en een winkel geopend in hooroplossingen: Jongbloed Audiciens. 

Mijn ervaringsdeskundigheid is een pré. Vaak krijg ik van mijn klanten te horen: ‘Eindelijk iemand die begrijpt hoe ik me voel.’’ Mijn visie en gedrevenheid om individuele oplossingen te vinden voor de gehoorproblemen van mijn klanten is mijn missie. 

Ik denk in gehooroplossingen, niet in gehoorproblemen. Niet ‘leer ermee leven’, maar ‘waar kan ik mee helpen?’ Voor een vraag of vrijblijvend advies, neem gerust contact met mij op.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen ?

Echte hoorzorg

Jongbloed Audiciens is lid van het collectief van zelfstandige audiciens. De leden zijn stuk voor stuk professionals die zich inzetten voor èchte hoorzorg, met aandacht voor persoonlijke service en vakmanschap. Uw gehoor komt voor ons altijd op de eerste plaats.

Nationale keurmerk voor hoorzorg

Alleen de beste audiciens die voldoen aan de strenge toelatingseisen van de Stichting Audicienregister (StAr) komen in aanmerking voor toelating. De kwaliteitsnorm voor Nederlandse audiciens is hoog.
StAr controleert de audiciens op het goed uitvoeren van handelingen. Om de theoretische kennis op peil te houden, zijn alle StAr-geregistreerd audiciens verplicht tot het volgen van na- en bijscholing.
Jongbloed Audiciens is StAr-geregistreerd audicien en wij voldoen ruimschoots aan alle criteria.